* MATIČNA MLIJEČ 10g * s ANALIZOM HZJZ

 • MATIČNA MLIJEČ JEDINA NA TRŽIŠTU SA POTPUNOM ANALIZOM OD HRVATSKOG ZAVODA ZA JAVNO ZDRAVSTVO ZAGREB. VAĐENA U IZUZETNO KONTROLIRANIM UVIJETIMA. BOČICE(AMBALAŽA) U KOJOJ SE NALAZI MLIJEČ SU ISTE KAKVE SE KORISTE U FARMACIJI,ŠTO JE JAKO BITNO. PAKIRANJA-BOČICE SU PO 10 GRAMA. SA BOČICAMA DOBIJETE ORIGINAL ŽLIĆICE ZA KONZUMACIJU U KOJU STANE PREPORUČENA DNEVNA DOZA OD 1 GRAM. MLIJEČ SE ŠALJE U STIROPORU,STRIKTNO NAMJENSKI RAĐEN ZA SLANJE NA DALJE LOKACIJE DA DRŽI TEMPERATURU I ZAŠTITI OD PRODORA SVJETLOSTI.
  NA VEČU KOLIČINU ODOBRAVAMO POPUST.
  ZA NARUČENE 3 BOČICE I VIŠE BESPLATNA JE POŠTARINA. ZA 8 NARUČENIH BOČICA JEDNU DODATNU DOBIVATE NA POKLON. PREPORUKA ZNANSTVENE STRUKE JE DA SE MLIJEČ KONZUMIRA MINIMUM 15 DANA PA NA VIŠE.(najdjelotvornije je uzimati u početku ujutro na tašte i navečer prije spavanja).
  MOGUČNOST KUPNJE I NA VIŠE.
  UPUTE O KORIŠTENJU I SVE OSTALE UPITE VEZANE ZA MLIJEČ ME MOŽETE SLOBODNO KONTAKTIRATI POZIVOM.
  U SLIKAMA PRILAŽEMO POTPUNU ANALIZU DOBIVENU IZ LABORATORIJA.
  Nemojte uzimati ne provijerenu matičnu mliječ,prodaje se sve i svašta,mliječ bez ikakvih zdravih svojstava potpuno beskorisna,te se i uvozi iz Kine,Argentine,Čilea,Ukrajine,Malezije,Vijetnama. Mliječ mora biti u tamnim bočicama,debelo staklo,hermetički čep i stiropor.
20,00 €