Pčelarstvo Mišković

Pčelarstvo Mišković", poljoprivredno je gospodarstvo s dugom tradicijom, te treća generacija u našem krugu obitelji.

Fascinirani svijetom pčela, tom savršenom organizacijom zajednice, zaljubljujemo se u ta mala čudesna bića i rađa se ideja i vizija, te 2010. kupujemo prve pčelinje zajednice. Ubrzo se već sa 20-ak košnica širimo na preko 50 i svake godine dio sredstava ulažemo u opremu koje je neophodna za rad te kako bi bili u korak s vremenom i standardima koji su sve zahtjevniji, kao i samo tržište.

Danas pčelarimo sa preko 90 pčelinjih zajednica u selidbenim zajednicama i stacionarnom pčelinjaku. Proizvodimo sedam vrsta meda ovisno o godini; uljana repica, cvjetni, bagrem, amorfa, kesten, lipa i medljikovac. Uz med bavimo se i proizvodnjom matične mliječi, cvjetnog praha, propolisa, mednih mješavina i uzgojem matica. Naš OPG jamči za kvalitetu meda iz vlastitog stacioniranog pčelinjaka koji je smješten u mjestu Jasenovačica pokraj rijeke Save, a iste selimo po pašama medonosnih biljki širom Slavonije, Baranje, Bilogore, Banovine i Posavske Hrvatske.

Pčele držimo udaljene od bilo kakve industrije jer nam je u cilju ponuditi kupcima prirodne proizvode vrhunske kvalitete.

Naša vizija za budućnost kontinuirano je poboljšavati kvalitetu proizvoda i postati prepoznatljivi kao jedan od najpouzdanijih proizvođača meda. Zadovoljstvo naših kupaca je potvrda da dobro i uspješno radimo svoj posao.

Mnogobrojne nagrade i priznanja prikupljena na raznim natjecanjima doprinos su kvaliteti naših proizvoda do koje nam je jako stalo. Naši proizvodi su godinama priznati i prepoznati od naših kupaca, a kvaliteta je dokazana i na ocjenjivanjima posljednjih godina, gdje smo primili brojne zlatne medalje, priznanja i nagrade.

O pčelarevoj odgovornosti, njegovim postupcima i metodama ovisi kvaliteta pčelinjih proizvoda.